Podotherapie Arendse
Welkom op de site van 
Podotherapie Arendse
Podotherapie Arendse.
PodoArendseNieuws.
Even voorstellen.
Het Onderzoek.
DTP.
Behandelmethoden.
Algemene adviezen.
Folders.
Vergoedingen.
Betalingsvoorwaarden.
Interessante links.
Contact / Route.
VergoedingenDe vergoedingen voor de podotherapie zijn per zorgverzekering en per aanvullende polis erg verschillend. Het is daarom verstandig zelf uw polisvoorwaarden na te kijken.

Podotherapie wordt normaal gesproken vergoed vanuit het aanvullende pakket. Het wettelijk geldend eigen risico op het basispakket is derhalve niet van toepassing. Als u een hoger eigen risico hebt gekozen kunnen de voorwaarden van uw verzekering anders zijn. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u geen verwijsbrief meer nodig van een huisarts of specialist. In deze praktijk kunt u namelijk tevens terecht via DTP: Directe Toegankelijkheid Podotherapie.
U ontvangt van ons een nota, deze kunt u vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Sinds januari 2011 is er voor mensen met Diabetes Mellitus type 2 een wijziging aangebracht binnen de zorgverzekeringswet. In een aantal specifieke gevallen kan de vergoeding vanuit het basispakket plaatsvinden. Indien u hier meer informatie over wilt hebben kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Voor een algemeen overzicht van de vergoedingen van alle verzekeringsmaatschappijen kunt u tevens terecht op de website van onze beroepsvereniging: www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht


Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. U bent zelf verantwoordelijk om dit te controleren op juistheid.
Bent u collectief verzekerd, dan kunnen de polisvoorwaarden anders zijn als dan vermeld op de website.